Campanie de strangere de fonduri

Asociatia „Sepcile Rosii” 1919 anunta demararea campaniei de strangere de fonduri pentru urmatoarele proiecte:

1. Ridicarea statuii dr. Mircea Luca, legendarul numar 5 din apararea „Universitatii”.

Prin simbolismul sau, statuia dr. Mircea Luca va aduce mai aproape de fiecare dintre noi emotiile acelor vremuri in care a fi „U”-ist reprezenta o mare cinste. Va avea darul sa ne aduca aminte de valorile care au stat la baza crearii acestui club de poveste. Statuia va fi amplasata pe scuarul din fata intrarii principale a stadionului. Costuri aproximative: 80.000 lei.

2. Reeditarea cartii „Sepcile Rosii” scrisa de Ioan Chirila.

Valoarea sentimentala a acestui proiect este inestimabila, prin randurile sale, cartea „Sepcile Rosii” evoca trecutul plin de emotie si boemie al acestui club greu incercat. „Sepcile Rosii” nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui „U”-ist. Acesta este motivul pentru care ne-am propus reeditarea acestei carti-document. Costuri aproximative: 4.000 lei

3. Organizarea unei tabere de vara pentru aproximativ 60 de juniori apartinand Centrului de Copii si Juniori ai „Universitatii”. Perpetuarea Spiritului „U” si grija fata de viitorul alb-negru e una dintre datoriile noastre de „U”-isti. Costuri aproximative: 35.000 lei.

IMPORTANT!

Va anuntam ca incepand de la meciul cu Steaua Bucuresti vom amplasa in incinta stadionului cutii pentru donatii. Dragi „U”-isti, va cerem ajutorul pentru a reinvia SPIRITUL UNIVERSITATII! „U” are nevoie de fiecare dintre noi.

Toti cei care doresc sa ajute la ducerea la bun sfarsit a acestor proiecte au la dispozitie urmatoarele coordonate bancare:

Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Şepcile Roşii 1919

Cod de identificare fiscala: 26177589

Cont bancar (IBAN): RO65 BTRL 0670 1205 L334 04XX ,

Click aici pentru detalii privind modalitatile de ajutor financiar.

0saves

Comentariile sunt închise.