Marca „Sepcile Rosii” inregistrata la OSIM

marca_inreg“U” reprezinta mai mult decat o echipa. Mai mult decat un club. “U” exista ca o stare de spirit, e un SIMBOL al comunitatii clujene si asa va ramane pana ce ultimul “U”ist va striga “Haide U!”.
Si pentru ca in anii de inceput echipa era sustinuta inclusiv de studentii medicinisti care se remarcau in Cluj prin sepcile rosii pe care le purtau cu mandrie, “U” a capatat renumele si a purtat cu mandrie peste ani si decenii titulatura de “echipa Sepcilor Rosii”.
Intr-o perioada extrem de tulbure si plina de semne de intrebare, sintagma “Sepcile Rosii” a suscitat interesul mai mult sau mai putin onest al unuia sau altuia. Era nevoie asadar ca tot ce reprezinta “U” ca simbolistica sa fie securizat si protejat.
Printr-un demers generat de dorinta sincera de a pastra “acasa” simbolurile si a le feri de instrainari chiar si pasagere, Asociatia „Sepcile Rosii 1919”, ca una din reprezentantele suporterilor “U”isti, a militat pentru pastrarea acestor simboluri departe de dispute si interese de orice fel.
In indeplinirea acestor obiective, Asociatia „Sepcile Rosii 1919” anunta cu mandrie ca a inregistrat la OSIM marca “Sepcile Rosii” si devine pastratorul acestei marci pentru bucuria “U”istilor de pretutindeni.
Certificatul de Inregistrare a Marcii nr. 137960, emis la data de 6 martie 2015 (data inregistrarii cererii catre OSIM) a fost emis avand ca titular Asociatia Sepcile Rosii 1919. Protectia acestei marci este valabila pentru urmatorii 10 ani, pana la data de 6 martie 2025.
Asiguram intreaga suflare “U”ista ca gestul nostru a avut ca unic scop pastrarea si prezervarea unui simbol asociat istoric cu “Universitatea Cluj”. Ne bucuram ca “Sepcile Rosii” este acasa, in mijlocul familiei “U”iste si este ferit de mercantilism si interese obscure.
Haide “U”!

p1 p2

0saves

Comentariile sunt închise.